Du er her: Hjem > Bestyrelsen > Onsdags-nyt-2024 > Onsdags-nyt februar

Onsdags-nyt februar

Denne side indeholder referater fra formandens orienteringer onsdag morgen kl. 9,30


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 21.02.2024

God morgen alle sammen!

Mange af jer kender Leif, vort tidligere medlem som mange af Jer har konsulteret med jeres PC'er, ligesom vi i klubben har nydt godt af ham, hvad angår vor hjemmeside. Leif fik kræft for ca. et år siden, og desværre døde han i lørdags. Skal vi ikke lige rejse os og og mndes ham i en kort stund! Ære være hans minde!

Så vil jeg høre, om nogen har ønsker om aktiviteter i dag - eller fremover?
Sidste gang startede Bitten med at arbejde med EXCEL for begyndere, de startede med at bygge et budget op, hvis I løber ind i problemer må i kalde, så skal jeg hjælpe jer. EXCEL for viderekomne tror jeg ikke umiddelbart, der er behov for. Det skulle da lige være som en erfaringsgruppe, hvor vi, som Anders foreslår, tager udgang i et af de mange kurser, der ligger på YouToube. Lad os snakke om det, når begynderne er gået ind i AV-lokalet.
Sidste gang måtte Poul brække sit indlæg om at spejle mobilen til TV over i to dele, det blev lovlig langt. Jeg er ikke sikker på at I helt er klar over de muligheder der ligger i en sådan spejling, også for jer derhjemme på jeres eget TV. Vær opmærksom på, hvis I ikke allerede har appen, der giver adgang til TV'et, så kan I gå ind i "PlayButik" og hente en app der hedder "Cast Phone to TV". Når i har installeret den, kan I se jeres mobil på TV - ganske som Poul gør NU.
Da Poul ikke er her idag, må dette vente til et senere tidspunkt.

Vi har jo planlagt en udflugt til d. 22. maj. Der er foreløbig kommet to gode forslag på listen, men vi håber på lidt flere. På bestyrelsesmødet den 6. marts vil vi beslutte hvor vi skal hen, foreløbig har vi søgt om et §18 tilskud til en bus. I må nok regne med at prisen bliver hævet en smule i år.

Medens Kjeld gør klar til visning af et par små videoer, skal jeg lige gøre opmærksom på, at KlostergadeCentret holder generalforsamling torsdag den 21. mants 2024 kl. 14.00 i Blå sal. Indbydelsen findes i papirform i gangen før cafeen.
Værsegod Kjeld, forsamlingen er din.


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 14.02.2024

 

God morgen alle sammen!

 

Sidste gang prøvede vi at starte med en snak om EXCEL, det faldt ikke heldigt ud. Starten var baseret på begyndere men med mange specialister i dette program blandt medlemmerne blev snakken snart flyttet fra begynderstadiet til en snak for eksperter. Dette var slet ikke meningen, så i dag er det for begyndere, inde i AV-lokalet, Bitten tager sig af dette.

Er der andre ønsker om aktiviteter i dag, eller kommende dage? Skriv dem på tavlen.

Kjeld vil gerne vise os hvordan man på en utraditionel måde kan hente gamle videoer fra en DVD ind i sit nye kamera. Han spillede videoen på sit TV, stillede sit kamera på en trefod foran TV'et og optog det der blev vist på TV'et. Fint resultat.
Poul Borup havde nu fået styr på hans mobiltelefon, han spejlede den til TV'et og viste hvordan arbejdede med de mange forskellige apps.

Dette var alt for i dag.


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 07.02.2024

 

God morgen alle sammen!

 

Vi startede mødet med at udtrække de tre vindere i Mony Maker, det var jo første møde i måneden.

Jeg har desværre været nødt til at sende 11 rykkerbreve p.g.a. manglende kontingentbetaling i år, indtil nu har tre betalt og to meddelt at de ikke kommer mere, den ene er flyttet til København.

I skal jo have en chance for at komme med ideer og ønsker til hvad vi skal beskæftige os med i dag, og de kommende mødedage. Bitten har allerede skrevet EXCEL på tavlen, så det tager vi op i dag. Så har jeg fået en henvendelse fra Poul Borup, om han må prøve at spejle hans mobil til TV'et og vise brugen af FTP-servere, selvfølgelig må han det; men nu viser det sig at han ikke kan spejle telefonen, så det må vente til næste gang. Han har efterfølgende fundet løsningen, han skulle bare genstarte sin mobil. Lille årsag - stor virkning.

Anders lovede sidste gang at han ville vise os en film fra 1932 fra "Den gamle by", den ser vi nu. Herefter har Kjeld to små film fra et besøg i Syd England, den indeholder også en kommentar til Miljøskandalen oppe ved Randers.

Og så har Bjarke ordet, lad os høre hvad han kan fortælle.

Jeg efterlyste sidste gang forslag til vor udflugt, er er allerede indkommet to, glæder os til at se hvad der ellers dukker op.

Efter afringningen startede jeg med at fortælle lidt indledende om Excel regnearket. Fandt hurtig ud af at der er for stor spredning i medlemmernes viden herom, så fremover vil vi dele op i grupper, en for begyndere, en for viderekomne og en for rutinerede. På den måde får alle vist mest ud af det. Begynderholdet vil næste gang tale om budgetopbygning.

CVR-nr: 36161566
 
Se klubbens idegrundlag her!
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
 
 
klik på teksten herover, og se nyhederne!
 

KONTINGENT:
Penge-kiste.gif
Klik på kisten
og læs reglerne for kontingentindbetaling!
 
CVR-nr: 36161566
 
Se klubbens idegrundlag her!
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
 
 
klik på teksten herover, og se nyhederne!
 

KONTINGENT:
Penge-kiste.gif
Klik på kisten
og læs reglerne for kontingentindbetaling!