Du er her: Hjem > Bestyrelsen > Onsdags-nyt

Onsdags-nyt

Denne side indeholder referater fra formandens orienteringer onsdag morgen kl. 9,30


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 21.09.2022 

Godmorgen alle sammen

Som I kan se har den fine "Paparazzi-fotograf" som vi fik af Birthe fået sig egen personlige plads. Jeg er speciel glad for den fordi jeg så den samme "Paparazzi-fotograf" i Bratislava i 2007, da jeg var på flodkrydstogt i anledningen af vort guldbryllup, han stod lige ved siden af en restaurant af samme navn.

Som I muligvis har bemærket er vi startet på etableringen af "Trappe-galleriet", de hvide bagplader er kommet på plads,  så er det op til jer at sætte billederne på. Bittens tanke med en filmstrimmel til at sno sig op langs væggen har jeg ikke kunnet finde ud af at lave, hvis nogen af jer kan så sig til og gå i gang.
Mens vi nu snakker om galleri - sidste onsdag snakkede vi om Franks forslag til en fælles permanent udstilling i "Rødt Galleri", som Hanne på "Husets" vegne havde spurgt om vi ville lave. Da der var enige om at det var en god ide vil Frede tager en videre snak med Frank for at få koordineret de to fotoholds indsats og herefter vil de to hold arbejde videre på en hurtig løsning på denne sag.

Da vi var ved et emne fra sidste onsdag fik Harald ordet og fremlagde en plan for at lave en fortsættelse til hans "Robot-film".
Denne fortsættelse rykker nu fra haven ind i stuen, hvor hovedpersonen nu bliver en Robot-støvsuger. Der skal bruges cirka 5 personer for at lave filmen, vi har studiet og Robotten ligesom flere  aktører meldte sig, flere kom i forslag. Harald prøver nu at samle et endeligt hold og så glæder vi os alle til at se resultatet.

Som I vil have bemærket har Ole taget mange tiltag for at gøre det bedre og lettere for os at bruge både klubbens såvel som vort eget udstyr,  både foto, film, lyd og mobiltelefoner. Udnyt det, brug Ole, selvom han har travlt når han er hernede kan han altid finde tid til at hjælpe jer med løsning på jeres problemer.

Frede fortalte nu om en tur han har været på til Aalborg og set "Springeren"  ligesom han viste en lille film herfra, dette var så oplægget til udflugten i maj 2023, glæd jer.


Paperazzia-1.jpg

Paparazzi-fotografen som Birthe købte til os. 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 07.09.2022

 

Godmorgen alle sammen

 

Jeg takkede på klubbens vegne for den fine "Paparazzi-fotograf" som Birthe havde købt til os på "Kameragruppe 16's" seneste bytur. Der vil blive lavet en lille hylde til den i "Videokokalet".

Som jeg fortalte sidste onsdag har Bitten fået den ide at vi bør pynte op på vort indgangsparti ved at lave et "Trappe-galleri". Allerede i fredags kom Bent Vagn med nogle billeder han mente kunne være velegnede til at indgå i en sådan udstilling. Vi talte videre på Bittens ide i fredags og blev enige om at måden at præsenterer billederne på vil være opsat som enkeltfotos i format A4, på en baggrund af hvidt karton i format A3. Ole har sendt mig et foto som han gerne vil have med, jeg har printet det ud og lamineret det, min printer laver ikke specielt gode billeder på fotopapir. Hvis nogle af jer ligger inde med nogle fotos som I mener er egnede, få dem da skrevet ud, eller send dem til mig. Jeg henter A3 kartonet i dag og på fredag sætter vi de første fotos op lige som vi sætter baggrunde op til de kommende fotos.
Her til morgen har jeg modtaget denne mail fra Frank.
"Kære fotofolk.

Må desværre melde fra til møde imorgen. Er strandet i sommerhus.

Har snakket med Hanne (leder).

Lader ikke til at der nogen kreative grupper som pt. har overskud til at udstille i rød gang.

Så hvis fotofolket har lyst til at lave en mere permanent udstilling i rød gang kunne det være godt.

Er det noget vi har mod på, og vil fredags holdet evt. være med?

Er det noget vi kunne gå videre med?

Vi kunne evt. lave en udstilling af ældre billeder.

Vh Frank"

Vi tog en snak om Franks forslag til en fælles permanent udstilling, og var enige om at det var en god ide. John vil tage sagen op på mandag på "Kameragruppe 16's" møde og Ib på fredag på "Photo Graphia's", herefter vil de to hold arbejde videre på en hurtig løsning på denne sag.

Herefter advarede Kurt mod at man behandlede opståede fejl på klubbens PC'er forkert. Man skal intet gøre, men kontakte Ole.

 

Vi så til slut 2 små film som Kjeld havde med.
 


Video 2000 – Morgen Nyt: Onsdag d. 07.09.2022

Godmorgen alle sammen 

Jeg har modtaget en hilsen til os alle fra Ove:
"Hej - Jeg har desværre ikke været i Video 2000 de sidste gange. Det skyldes at jeg er blevet opereret for en infektion i min fod. Så nu hopper jeg rundt med et gangstativ herhjemme.
Men jeg forventer at vende frygtelig tilbage om nogle uger.
Hilsen til alle fra Ove"
Der blev udtalt en god bedring til Ove! 

Siden sidste onsdag har der været Åbent Hus her i KlostergadeCentret, vi deltog naturligvis, selvom vi ikke står og mangler nye medlemmer, så lukker vi naturligvis dem ind som gerne vil ind, men centret som helhed mangler i den grad nye brugere så det var da dejligt at se hvor mange der kom for at se hvad der sker i huset, og der var virkelig mange.
Her et vue ud over Blå sal:  
 

Vor plan men at få fotoprinteren som vi har fået til at køre og håbede af kommer kunne lave protræt fotos med, kom aldrig i gang, og det var da også udmærket, vi fremlagde de filmtyper som vi kan arbejde med:
              
 
Og så fik vi en snak med dem der kom forbi og foreslog dem at kikke ned til os i Videolokalet, hvor nogle af vore medlemmer sad og arbejde og drak kaffe. I det hele taget havde vi en god dag og jeg vil takke jer der deltog i at gøre den god. Lidt rigtigt arbejde blev det da også til, Harald fil færdigindspillet en opgave på 8 stk. 8 m.m. film. I kan se flere billeder fra arrangementet på Facebook, både Frede og Per har lagt en del på. Det gør de i øvrigt regelmæssigt så gå ind og se hvad de kan præstere.

Så har Bitten fået den ide at vor trappeopgang fra rød gang til Videolokalet er alt for kedelig, hun foreslår at vi laver et lille lokalt galleri. Så vi efterlyser billeder fra jer alle til at "tappesere" væggene i opgangen med, gerne i løbet af et par uger. Til den tid vil vi så føre ideen ud i virkeligheden.

Bjarne fortalte om en lille undersøgelse han har foretaget om opløsningen ved scanning af DIAS, vi så eksempler på 300, 600, 1200 og 2400 dp. Der er ingen tvivl om at det er 2400, til nød 1200 vi bør bruge. 

Til slut et par små film: Erik og Poul Borup havde gået TV-kokkene i bedene og lavede Stegt Ørred med tilbehør - lækkert. Og så var Kjeld blevet inspireret af den film Harald i sidste uge viste om hans Robot til græsplænen - var i klar over at en robot også kan tale?

 

CVR-nr: 36161566
 
Se klubbens idegrundlag her!
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
UDFLUGT
4-MariagerHandst.jpg 
Klik på billedet og læs om udflugten!
 

Nye skriveborde i Videolokalet!

PCskaerm-ny-1-lille.jpg
klik på billedet
 
 

 Kalender-2022.JPG


Photo Graphias
Egen hjemmeside her !

og

Kameragruppe 16
finder du her !

fotografskyder.gif 

CVR-nr: 36161566
 
Se klubbens idegrundlag her!
 

 
 
dine_minder-lille.jpg
 
dvd-roterer.gif
 
Har du ikke mod på
selv at ordne dine
film.
Bed da om et tilbud på at få det gjort
 
Kontakt os her:
 
video2000foto@gmail.com 
 
 
UDFLUGT
4-MariagerHandst.jpg 
Klik på billedet og læs om udflugten!
 

Nye skriveborde i Videolokalet!

PCskaerm-ny-1-lille.jpg
klik på billedet
 
 

 Kalender-2022.JPG


Photo Graphias
Egen hjemmeside her !

og

Kameragruppe 16
finder du her !

fotografskyder.gif